Falfestményeinkből

Tisztelt Szülők!

Szarvas Város Önkormányzatának feladata a gyermekétkeztetés megszervezése Szarvas városban.

Azon gyermekek részére, akik ingyenes étkeztetésben részesülnek az intézményben, kérhetik az intézményi bezárások ideje alatt ennek biztosítását, melyet későbbiekben az Önkormányzat szervez meg a nyári szünidei gyermekétkeztetéshez hasonlóan!

Előzetes felmérés történik az igényekről, ezért kérjük, hogy azok akik igényelnék az étkezést jelezzék az intézményben, hogy az információt továbbítani tudjuk a Hivatal munkatársának, akik később a pontos igénylést, az ellátást rendezik. Aki eddig jelezték, azoknak igényét továbbítottuk!

Várhatóan nem kiszállítással fog történni az ellátás, (kivéve a tanyán élőknek, hiszen az ő esetükben ez megoldható) hanem személyesen kell bemenni érte a Szarvasi Gyermekélelmezési Kft-hez!
Ha egyéb információra lenne szükségük, kérem keressék a Hivatal munkatársát Szrnka Gábort a 66/311-122/106 melléken.

További INFO:

Akinek gyermeke ingyenesen étkezik az intézményben, továbbra is van lehetősége igénybe venni az Önkormányzat által biztosított étkezési lehetőséget.
Ez azt jelenti, hogy amennyiben az intézményben megigényli (2020. március 23-tól lehet kezdeni) az étkezést, abban az esetben a gyermekére vonatkozóan a Szarvasi Gyermekélelmezési Kft. konyhájából hazaviheti az ebédet minden nap.

Tóth Tímea intézményvezető

Köszönjük az együttműködést!